Zöld blúzok és tunikák

Unod már a fekete ruhákat, és szép színekkel szeretnéd felélénkíteni a szekrényedet. Ebben az esetben fogadjon zöld blúzokra és felsőkre. Ez a szín tele van vitalitással, érzékiséggel és extravaganciával. Szőkéknek, barnáknak és vörös hajúaknak megfelel. A virágos hatású laza tunikának köszönhetően karcsú hölgyek lesznek lóháton, mert ők is szeretni akarják.

A zöld blúzok és tunikák alkalmasak munkára, szalagavatóra, és szabadidejében, sportolásakor is felhasználhatja őket. A denevér ujjú, szellős modell vérrel és tejjel örvendezteti meg a nőket, valamint áttetsző hosszú ujjú kissé lazább vágással. A fiatal macskákat a csipke és a romantikus, ingre szabott blúz alkalmazása meglepte. Szaténzöld tunika illik a hivatalos nadrágokhoz és szoknyákhoz. Krepp blúzok, csipkés és fodros modellek, ez a zöld szín a működésben! Próbálja ki ezt a természetes árnyalatot, amely jól kombinálható más színekkel.

Női világoszöld v-nyakú futó felső

Szeretne egy minőségi sportoláshoz, különösen futáshoz való felsőt beszerezni? Akkor elégedett lesz ezzel a modellel. És nem csak te. A stílusos tank top funkcionálisan és anyagilag is kiemelkedik. Ez a darab mind Önnek, mind a pénztárcájának tetszeni fog. A sportoláshoz való olcsó és divatos öltözködés egyszerűen lehetséges és egyszerű. A RUN DRY KALENJI pasztell világoszöld színű női futó top egy kényelmes darab.

Ár idején felülvizsgálat: 1 373 Ft

Csipkés női felső vékony spagettipántokkal

A fehérnemű ihlette felső finom csipkével pontoz! Keskeny pántok az abszolút diszkréció érdekében. A mell összegyűlik. Légies szabásban. V-nyakkivágás szemes gombokkal és csipkés előlappal. Egyenes hátsó dekoltázs. Egyenes szegély.

Ár idején felülvizsgálat: 3 592 Ft

Egyszínű női ingblúz széles ujjakkal

Sosem lehet elég szép blúzod, amelyet munkába, szórakozásra és különleges alkalmakra is viselhetsz. Ezért tanácsos bővíteni a gyűjteményedet, hogy ne unj meg egyetlen darabot sem. Az egyik ilyen darab, amelyet szinte mindenhol viselni akar majd, ez a Blanecheporte tökéletes ingblúz.

Ár idején felülvizsgálat: 4 147 Ft

Női póló nyomtatott I’m egy limitált kiadású póló

A limitált kiadású I’m póló a kedvenc darabod lesz a ruhatáradban. Azt hiszed, eredeti vagy? Mutasd meg mindenkinek a vicces motívummal a pólón! A póló különösen jól mutat a rózsaszín vagy a klasszikus fekete változatban.

Ár idején felülvizsgálat: 4 979 Ft

Női póló Érett vagyok, mint a bor

Egy nagyszerű születésnapi póló hölgyeinknek! A “Érlelődöm, mint a bor” motívummal nyomtatott póló, amely az érlelődő boron kívül mi mást is ábrázol, nagyszerű ajándék lesz anyának, feleségnek vagy nagymamának.

Ár idején felülvizsgálat: 4 979 Ft

Divatos női tank top csillogó applikációval

Szeretnél egy új tank topot, amit szinte minden nap viselhetsz a munkahelyeden? A sima, klasszikus vágást kedveli, mindenféle felesleges alkalmazás nélkül? Ha igen, akkor mindenképpen nézze meg a gyönyörű és stílusos Aurelia tank topok kínálatát, amelyek kényelmes viszkózból készülnek. Nagyon légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket első viselésre szeretni fogsz. Ez a felső tökéletes a fülledt nyári napokra. De mindennapi viseletként is alkalmas munkába vagy iskolába.

Ár idején felülvizsgálat: 4 355 Ft

Nyári tank top gombokkal

Hagyja, hogy a gombos felső varázsa átvegye az irányítást. Lekerekített V-nyakkivágás. Gombos elülső (szarv-kinézetű). Lekerekített nyakkivágás hátul. Szélesebb szegély. Gépben mosható.

Ár idején felülvizsgálat: 8308 Ft