Esti blúz az erősebb alakokhoz

Alig várom, hogy táncoljon a bálon? De van valami problémád? Nem kaphat megfelelő ruhákat plusz méretű sziluetthez? Ne dobjon sörétes puskát rozsba, és az erősebb alakokhoz nadrággal vagy szoknyával kombinálva válasszon egy gömbös blúzt. Egy fekete balett blúzban, csipke betétekkel a nyakkivágásban és a vállakban, el fogja kápráztatni a mindenütt jelen lévő embereket. A modell rövid ujjú, és érdekes kialakítású nyakkivágással rendelkezik. Biztosan sikerülni fog.

Átlátszó hosszú ujjú fehér blúzban sötét nadrágokkal és szép kiegészítőkkel kombinálva sikereket arathat. Hosszabb színű piros blúzban, amely oldalán redős, minden férfit elvarázsol a padlón. A redőknek köszönhetően az alakja optikailag karcsúbb lesz. A fodros felsőben, csupasz vállakkal nagy show-t készít, amely az alsó részén kiszélesedik, mert egy kissé dombornyomásos szabás illik a pufókhoz. A legszebb egy piros fényes pakolás blúz fodrokkal és nyakkendővel! Ideális nadrághoz és szoknyához.

Fekete női elegáns blúz finom csipkével

Felfrissítse ruhatárát egy elegáns, praktikus, időtálló modellel. Fel fogja kelteni a figyelmet, és te is benne leszel. Ez növeli vonzerejét. Kényelmet nyújt. Kiváló darab, amely formális és alkalmi alkalmakra egyaránt alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 10 113 Ft

Világos rózsaszín női elegáns hosszú ujjú ing

Szereted a modern darabokat, amelyek egyszerűen sosem fáradnak el, és mindig egyedivé teszik az öltözékedet? Akkor értékelni fogja ezt a gyönyörű blúzmodellt a szekrényében. Első látásra elvarázsol.

Ár idején felülvizsgálat: 16 294 Ft

Női blúz fóliás nyomtatással nem csak a cég számára

Adjon magának egy szép és minőségi darabot a társaság számára, egy fontos eseményre, de akár egy partira vagy egy randira is. Ez a gyönyörű blúz eredeti dizájnnal és lenyűgöző színkombinációval gondoskodik majd a társaságodról.

Ár idején felülvizsgálat: 5 675 Ft

Fényes szatén blúz nagy masnival a nyak alatt

Halette egy kötegelővel. Enyhén áttetsző, egyenes szabású, oldalsó hasítékkal.

Ár idején felülvizsgálat: 8 697 Ft

Csipke hivatalos tunika idősebbeknek

Ha Ön is azok közé tartozik, akik szeretik a praktikus és időtálló divatot, akkor a ruhatárából nem hiányozhat legalább egy tunika. Ma már tisztán női ruhadarab, amely joggal örvend jelentős népszerűségnek. Azonban a legjobbak közül a legjobbat kínálja. Csak választanod kell. Azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a klasszikusokat, de szeretnének valami szexi, vonzó és nem unalmas darabot is.

Ár idején felülvizsgálat: 13 801 Ft