Pánt nélküli felsők

Női modern nyári top nyomtatással és dekoratív makraméval

Ez a nyomtatott makramé top kiemeli a napbarnított bőrödet! Puha, légies kötött anyagból készült. V-nyakkivágás makraméval bélelt. Egyenes hátsó dekoltázs. Keskeny, állítható pántok. Egyenes szegély. Gépben mosható.

Ár idején felülvizsgálat: 6 228 Ft

Divatos női blúz nyakkendővel és rövid ujjakkal

Ez a nyakkendős ing rövid ujjú, finom fodorral díszített ujjakkal készült. A modern blúz szellős, kellemes, kiváló minőségű anyagból készült. Alkalmas hivatalos és informális alkalmakra egyaránt.

Ár idején felülvizsgálat: 2 610 Ft

Női pánt nélküli formális felső lenyűgöző szabásban

Szereted az akciós vásárlást, ahol magadnak és a pénztárcádnak is örömet okozol? Hiányzik egy érdekes felső a ruhatáradból, ami kifejezetten társaságba vagy egy ünnepélyesebb alkalomra való? Itt egy darab, ami határozottan igaz, sok zene kevés pénzért. A Cache Cache női felső első pillantásra a szabásával hívja fel magára a figyelmet.

Ár idején felülvizsgálat: 541 Ft

Szexi blúz lenyűgöző elülső drapériával és szabadon hagyott vállakkal

Ha valami eredetire, csábítóra vágyik, akkor van egy nagyon érdekes blúz elöl fodorral. A blúz elöl pántos, amellyel beállítható ennek a szexi darabnak a magassága. Öntől függ, hogy mennyit szeretne felfedni. A szabadon hagyott vállú blúz ujjai rövidek, és gyenge, rugalmas mandzsettában végződnek. A fodros Carmen blúz kiváló minőségű és nagyon kényelmes anyagból készült. Ez a kék színű modell alkalmas szoknyákhoz, nadrágokhoz és rövidnadrágokhoz. Ideális darab egy partira, ünnepségre, városnézésre, találkozóra, kirándulásra stb. Ebben a blúzban biztosan észrevehetetlen leszel, és még vonzóbbá tesz téged.

Ár idején felülvizsgálat: 6 644 Ft

Fekete elegáns ujjatlan felső állógallérral

Egy divatos must-have. Egy gyönyörű felső, amely ragyogni fog a társadalomban. Ebben a modellben a következőkben leszel. Hízelgő az alaknak. Minden korosztályú és testalkatú hölgynek megfelelő.

Ár idején felülvizsgálat: 5 534 Ft

Olasz strandruha ejtett ujjakkal

Légy te a legszebb nő a strandon! Ebben az exkluzív Olasz nyári ruha az Iconiquese kollekcióból. A fehér szín a tökéletes szabással kombinálva hihetetlen szépséggé varázsolja Önt, akiért minden férfi oda fog fordulni. Ha tehát vágysz a figyelemre és a csodálatra, akkor ez a ruha neked való.

Ár idején felülvizsgálat: 15 243 Ft

A női pánt nélküli felsőrész a nyári pólók, pólók és blúzok tökéletes változatát jelenti. Ezek gyönyörű felsők, amelyekben érzéki, nőies és ellenállhatatlan megjelenést mutat. A pánt nélküli felső tökéletesen feltárja a cserzett bőrt, és gyönyörűen kiemeli a nyakat. Tehát, ha unod a klasszikus felsőket, próbálj ki egy pánt nélküli felsőt. Még egy egyszerű vágás is rohadt szexi lehet.

Néhány nő kissé kínosan viszonyul a pánt nélküli felsőkhöz. Attól tartanak, többet elárulnak, mint szeretnének. Ezenkívül jobb, ha nincs melltartó vagy heveder nélküli melltartó. Ez azonban csak egy szokás, miután megszokta, hogy valójában nincs hevedere vagy ujja, teljesen természetesnek érzi magát. Pánt nélküli felsővel valóban meg kell győződnie arról, hogy az jól illik hozzád. Fontos, hogy megfelelően kipróbálja. Nem eshet se fojtva sehova. Azonban, ha az ideális méretet és a kényelmes illeszkedést választja, tudja, hogy rendkívül nőiesnek fogja érezni magát.