Pánt nélküli felsők

Fekete bordázott felső aszimmetrikus szabással

Szeretnél egy tetszetős szabású felsőt? Az Ön elképzelése egy szexi felső, amely kényelmet is nyújt? Tégy magadnak egy szívességet, és bővítsd a ruhatáradat egy olyan felsővel, ami valóban TOP! Ebben a modellben nem csak a partin fogsz tündökölni. Hangsúlyozni fogja egyedi stílusának báját.

Ár idején felülvizsgálat: 5 975 Ft

Szexi felső nem csak a cég számára tervezett hatékony fodrozódás

A szexi ujjatlan, kivágott ujjú felső nemcsak társaságba illik. A modern, fekete színű ujjatlan felső kiemeli a válladat. A felső kiváló minőségű és kényelmes anyagból készült.

Ár idején felülvizsgálat: 5 082 Ft

Fekete női felső kifinomult szabásban, hatékony kivágásokkal

Gyönyörű felső, alakformáló szabással. Ez a gyönyörű pántokkal ellátott felső minden ruhásszekrénybe belefér. Hízeleg az alaknak. Eredeti vágásával kitűnik. Alkalmas mind a hivatalos, mind az alkalmi öltözékhez.

Ár idején felülvizsgálat: 6 976 Ft

Pánt nélküli strandruha

Beach dress integrált puha kosarakkal és fodros hátrésszel. Pántok a nyaknál való megkötéshez. Az alja átlátszó.

Ár idején felülvizsgálat: 3 870 Ft

Olcsó női ing blúz hosszú ujjú inggel

Ha azért nem viselsz klasszikus blúzokat, mert szűknek érzed őket, mintha nem tudnád bennük megfelelően mozgatni a karjaidat és a karodat, akkor válassz stretch anyagot, és meg fogsz lepődni, hogy egy klasszikus blúz is lehet kényelmes, kényelmes és nagyon vonzó.

Ár idején felülvizsgálat: 2 760 Ft

Női modern nyári top nyomtatással és dekoratív makraméval

Ez a nyomtatott makramé top kiemeli a napbarnított bőrödet! Puha, légies kötött anyagból készült. V-nyakkivágás makraméval bélelt. Egyenes hátsó dekoltázs. Keskeny, állítható pántok. Egyenes szegély. Gépben mosható.

Ár idején felülvizsgálat: 6 228 Ft

Divatos női blúz nyakkendővel és rövid ujjakkal

Ez a nyakkendős ing rövid ujjú, finom fodorral díszített ujjakkal készült. A modern blúz szellős, kellemes, kiváló minőségű anyagból készült. Alkalmas hivatalos és informális alkalmakra egyaránt.

Ár idején felülvizsgálat: 2 610 Ft

Női pánt nélküli formális felső lenyűgöző szabásban

Szereted az akciós vásárlást, ahol magadnak és a pénztárcádnak is örömet okozol? Hiányzik egy érdekes felső a ruhatáradból, ami kifejezetten társaságba vagy egy ünnepélyesebb alkalomra való? Itt egy darab, ami határozottan igaz, sok zene kevés pénzért. A Cache Cache női felső első pillantásra a szabásával hívja fel magára a figyelmet.

Ár idején felülvizsgálat: 541 Ft

Szexi blúz lenyűgöző elülső drapériával és szabadon hagyott vállakkal

Ha valami eredetire, csábítóra vágyik, akkor van egy nagyon érdekes blúz elöl fodorral. A blúz elöl pántos, amellyel beállítható ennek a szexi darabnak a magassága. Öntől függ, hogy mennyit szeretne felfedni. A szabadon hagyott vállú blúz ujjai rövidek, és gyenge, rugalmas mandzsettában végződnek. A fodros Carmen blúz kiváló minőségű és nagyon kényelmes anyagból készült. Ez a kék színű modell alkalmas szoknyákhoz, nadrágokhoz és rövidnadrágokhoz. Ideális darab egy partira, ünnepségre, városnézésre, találkozóra, kirándulásra stb. Ebben a blúzban biztosan észrevehetetlen leszel, és még vonzóbbá tesz téged.

Ár idején felülvizsgálat: 6 644 Ft

Fekete elegáns ujjatlan felső állógallérral

Egy divatos must-have. Egy gyönyörű felső, amely ragyogni fog a társadalomban. Ebben a modellben a következőkben leszel. Hízelgő az alaknak. Minden korosztályú és testalkatú hölgynek megfelelő.

Ár idején felülvizsgálat: 5 534 Ft

Olasz strandruha ejtett ujjakkal

Légy te a legszebb nő a strandon! Ebben az exkluzív Olasz nyári ruha az Iconiquese kollekcióból. A fehér szín a tökéletes szabással kombinálva hihetetlen szépséggé varázsolja Önt, akiért minden férfi oda fog fordulni. Ha tehát vágysz a figyelemre és a csodálatra, akkor ez a ruha neked való.

Ár idején felülvizsgálat: 15 243 Ft

A női pánt nélküli felsőrész a nyári pólók, pólók és blúzok tökéletes változatát jelenti. Ezek gyönyörű felsők, amelyekben érzéki, nőies és ellenállhatatlan megjelenést mutat. A pánt nélküli felső tökéletesen feltárja a cserzett bőrt, és gyönyörűen kiemeli a nyakat. Tehát, ha unod a klasszikus felsőket, próbálj ki egy pánt nélküli felsőt. Még egy egyszerű vágás is rohadt szexi lehet.

Néhány nő kissé kínosan viszonyul a pánt nélküli felsőkhöz. Attól tartanak, többet elárulnak, mint szeretnének. Ezenkívül jobb, ha nincs melltartó vagy heveder nélküli melltartó. Ez azonban csak egy szokás, miután megszokta, hogy valójában nincs hevedere vagy ujja, teljesen természetesnek érzi magát. Pánt nélküli felsővel valóban meg kell győződnie arról, hogy az jól illik hozzád. Fontos, hogy megfelelően kipróbálja. Nem eshet se fojtva sehova. Azonban, ha az ideális méretet és a kényelmes illeszkedést választja, tudja, hogy rendkívül nőiesnek fogja érezni magát.