Kockás női felsők

Tetszik egy hétköznapi stílus, amely nem vonja le a nőiességet? Szeretsz követni és követni a divat legújabb divatjait? Kóstolja meg a kockás női felsők kényelmét. Meg fog lepődni azon, hogy mennyire változatosak a felhasználásuk. A kockás női felsőrészhez farmer, hivatalos nadrág, rövidnadrág és szoknya illik. Hosszabb kivitelben például nadrágokkal viselhetők.

A kockás felsőt 7/8-os ujjakkal és kerek nyakkivágással fekete-piros kockában fogja használni, ugyanúgy, mint egy fekete-fehér kockás modellt, hosszú ujjú és álló gallérral. Úgy illeszkedik a társadalomba, mint egy olvadt fekete-fehér kockás darab, ujjak nélkül. A kocsi elegáns kialakítása a mély fekete és lila színnel kombinálva teljesen ellenállhatatlan. Szabadidő céljából kockás ingfelsők, zsebekkel, derékhúzókkal és különféle hosszúságú ujjakkal alkalmasak. Hidd el, hogy a szekér kortalan, és csak akkor nem tűnik el a divat égboltjáról.

Hosszú kockás ing plus size méretben

Egy új blúzt használhatnál otthon alkalmi viseletként a sétákhoz, de a munkába is? Szeretsz egy laza, laza stílust viselni, ami hihetetlenül kényelmes? Ha igen, akkor mindenképpen nézze meg a gyönyörű és stílusos kockás motívumú ingek kínálatát. A blúz puha, kényelmes anyagból készült, amely nagyon könnyű és lélegző még a forró napokon is.

Ár idején felülvizsgálat: 10 389 Ft

Kockás strandruha széles 3/4-es ujjakkal

Légy sztár minden strandon! A női strandruhák a nyár, a pihenés és a jólét jegyében készültek. Puha és könnyű viszkózból készült, amely hűsíti a napmeleg bőrt. Alkalmi és szabadidős viselethez is ideális. Minden nő ruhatárában megtalálják a helyüket.

Ár idején felülvizsgálat: 14 189 Ft

Női vidéki ing Replay W2750

Női Replay ing gallérral és hosszú ujjakkal. Az ing kockás mintával, fodrokkal és mellkasi cipzárral rendelkezik. Az ing alsó fele sötét foltos.

Ár idején felülvizsgálat: 26 353 Ft

Fodros blúz kockás mintával

Ha Ön azok közé tartozik, akik szeretik az időtlen klasszikusokat, akkor biztosan szívesen lát egy olyan darabot a ruhatárában, amelyre bármikor és bármilyen alkalomra fogadhat. Egy női felső, amely sokoldalúságot kínál, és nem csak nyáron viselhető. Hidd el, a kockás blúzok visszavágnak, és soha nem mennek ki a divatból.

Ár idején felülvizsgálat: 2 483 Ft

Női kockás blúz

Modern kockás blúz wrap lookban. Ez a blúz elöl rövidített szegéllyel rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 9 695 Ft

Fekete kockás blúz hosszú batwing ujjakkal

Laza blúz kockás mintával. Enyhén bővített 7/8-as ujjak. Gyöngyös gallér és gombos záróvonal. Változó nyakkendő. Lazább illeszkedés. Lágyan áramló anyag.

Ár idején felülvizsgálat: 11 082 Ft

Női rövid kockás ing cropp szabásban

Szereted a játékos, fiatalos divatot, amitől mindig szabadnak és gátlástalannak érzed magad? Akkor a Superdry CROPPED SHIRT inge kötelező darab. A trendi kockás minta tökéletesen illik a kék árnyalatokhoz. Az ing hízelgő, laza szabása a hab a tortán.

Ár idején felülvizsgálat: 12192 Ft